Вторник е мощна бутафория.
*
Вторник е 60-дневна интимна история.
*
Вторник е изкривена реалност.
*
Вторник е безделие токсично в гнила елитарност.
*
Вторник е очевидна деволюция.
*
Вторник е грохнала революция.
*
Вторник е изнасилена интимна връзка.
*
Вторник стихийна манипулация разпръсква.
*
Вторник е сложен казус.
*
Вторник е пагубно престъпление.
*
Вторник е жалка мярка за неотклонение.
*
Вторник е формална истина.
*
Вторник е доказателствена измислица.
*
Вторник е строго извращение.
*
Вторник е примитивно ожесточение.
*
Вторник е неизлечима телесна повреда.
*
Вторник е продупчена с пергела теорема.
*
Вторник отнема всякакво милосърдие.
*
Вторник е крещящо прискърбие.
*
Вторник е доказателство само едно.
*
Вторник лъха на гнило общество.
© Симона Господинова Всички права запазени
Явно вторниците не са ни силни дни!