Усещаш ли тръпката сладка,
която се прокрадва в тялото?
Леко се опитваш пак да я разкараш,
но бързо се поддаваш на желанието!
Излегнал се в леглото самичък,
отпускаш се, затваряш очи.
И ето че извикваш пак образа,
който обсебил е мислите ти!
С най-прекрасните форми, сияеща
тя пристига в ефирна одежда.
Усмивка нежна покрива лицето ù,
но не скрива интимните мисли!
По тялото прокарва леко пръсти,
със устни гали мъжките гърди.
Дъхът ù нежно те обгръща,
а твоят спира и трепти.
С ръце обхваща раменете силни.
Притиска тялото си плътно в теб.
Усещаш мириса ù, топлината
и чуваш как шепти сърцето:
''Желаеш я! Вземи я и не му мисли!''
Тръпката вече държи те, не пуска
и потъваш във нея, отдаваш се.
Ще усетиш най-бурните страсти,
дори тя да е само образ в главата ти!
© Диана Бунева Всички права запазени
''...И ето че извиваш пак образа...''