Вплетохме пръсти за доза любов,
дъхът ти пареше по нежната ми шия,
красивите ти мигли трепкаха във танц,
очите ти излъчваха магия.
Ти милваше ме нежно и прекрасно,
докосваше ме сякаш съм от порцелан,
а стройното ти тяло напираше към мене страстно
и търсеше подслон във моя пристан.
Целуваше ме бездиханно, сластно
сърцата ни ликуваха в екстаз...
и сля се с мойто тяло... властно
и разпиляха се звезди над нас.
Разпознаха се душите и телата
и любовта политна волна, дива,
преляхме си живот от Светлината
и засияхме, като капка жива.
Така си представям интимността, когато се любят не само телата, а и душите
© Неземна Всички права запазени
"Разпознаха се душите и телата
и любовта политна волна, дива,
преляхме си живот от Светлината
и засияхме, като капка жива."