Това бе една връзка без почва,
без почва и без основа
и накрая болезнено ме разочарова,
но за това аз съм си виновна.
Казваше, че ме обичаш,
на колене ми се молеше,
а сега на нея се вричаш,
нали аз бях чудовище.
Реших да сложа край
на тази изкуствена любов.
И изненадващо след това бях на самия рай
и ти казах просто "Fuck off".
Уж бях незаменима рядкост,
а сега съм лицемерна и безнравствена.
Никак не ме познаваш, за жалост,
и защо ли се чувствам някак изоставена.
Изоставена от мисли и желания,
но пък изпълнена с гняв и ярост.
Сърцето ми сякаш обагрено с безброй страдания,
достигнало до неочаквана крайност.
Небето синъо за мен е сиво,
тревата зелена за мен е безцветна.
Котето мърка игриво,
а аз го гледам ужасена.
И защо ли знаех, че така ще стане?
Знаех и що за стока си ти,
ала надеждата ще си остане,
някой ден пак да погледна през розови очи!
© Ивана Всички права запазени