Когато нещо си отива
и с трясък сриват се мечти...
Когато хората те скриват
и всеки спомен ти мълчи...
Когато мъча се да бъда мила,
а всяка болка в мен трепти
и в тъмните очи прикрила
горчиви, неизплакани сълзи...
Когато пак сама се скитам
по улиците, мокри от дъжда,
и ми се иска да опитам,
да мога, искам, да летя!
Да мога, искам, да обичам,
да мога да получа свобода!
По улиците мокри да притича,
да ме прегърне силно любовта!
© Иринка Всички права запазени