Искам прегръдка, ама такава, която да ме накара да забравя за всеки друг допир.
Искам целувка, но от тези, които заличават всяка неизречена мисъл.
Искам топлина - от тази, която пази блясъка в погледа ти нощем.
Искам дума, но такава, която да кънти в душата ми...
Искам просто да бъдеш до мен!
© Димитър Владимиров Всички права запазени
Стига само да е трайно...
Страшно ми напомни този стих, че живота всъщност е прекрасен, но зависи от нас...
Сега те откривам, за което се радвам!