* * *
Искам да изживея едно силно чувство
без думи и фалш.
Искам да изживея последната си есен
с боговете...
Искам да обичам истински,
истински да съм обичана.
Искам да изживея една тъжна раздяла.
Не искам да умра в мъчение.
Не искам да изсъхва дърво
заради мене.
....................................................................
П.П. Казвали са ми, че когато човек умира, изсъхва/умира и едно дърво...
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
© Надежда Маринова Всички права запазени