ИСКАМ
Аз искам сега в теб да проникна,
с кръвта ти топла да се слея.
Обичам те, мило... обичам те,
Не искам да се отделям от тебе.
За мен ти си вече реалност,
която обсеби живота ми.
И никога, никой и нищо
няма да ме откъснат от тебе
Аз вече ти вярвам за всичко,
Очаквам това и ти да направиш.
Повярвай ми... искрен съм, миличко,
не искам това да забравяш!
Ти оцветяваш дните ми в розово,
цялата грейваш, щом се допрем.
Обичам те толкова... толкова...
Твоето място е тука, до мен!.
© Васил Гурбачов Всички права запазени