Искам да съм свещичката,
която да духнеш.
Да съм приятния бриз на морето,
от който ще се чува гласът ми.
Клавишите на пианото,
на които ще засвириш тъжна балада.
Сладкият пчелен мед като амброзия,
който ще си намажеш върху късче хляб.
Искам...
07.10.2010г.
© Кристиан Неделчев Всички права запазени