Искам с тебе да се гушкам,
като глезена писанка,
срамежливичка ще слушкам,
ще съм твоя калпазанка.
Искам все да ме целуваш,
и косите да ми галиш,
във очите ми да плуваш,
със копнеж да ги запалиш.
Искам песни да ми пееш,
да съм твоето глупаче,
искам в скут да ме люлееш
ще съм твойто сладко сврàче.
© Неземна Всички права запазени