ИСКАМ
Искам да си нежен вятър,
пилеещ косите ми, игрив.
Искам да си цветен стрък –
ароматен истински и жив.
Искам да си хладен дъжд,
връхлитай ме с ледени струи.
Плисни над мен изведнъж,
пожара в гърдите ми угаси.
Искам с вяра да поглеждам
в топлите очи с цвят на ахат.
Създай вихъра ни – надежда,
с истинската вечна обич богат.
06.06.1999г.– 23.02.2007г.
© Мери Попинз Всички права запазени