10.07.2006 г., 22:13 ч.

Искам 

  Поезия
543 0 0

Искам

Искам твоите очи, които светят пред мен.
Погледът ти да полети насред сивия ден.

Искам твоето лице - за мен спасителен фар.
Насред бурно море, а аз беден рибар.

Искам тези коси като цветна дъга.
С цветовете си ти, ми осветяваш света.

Искам нежния глас все до мен да звучи.
Да говориш за нас, за да спре да вали.

Искам твоята душа, тя си говори на сън.
Ще ми отвори врата, за да не зъзна навън.

Искам твоята съдба да споделиш с мен.
Всичко на тази земя, да побеждаваме всеки ден.

Сякаш твой съм и аз, искам с мен да си ти.
Любовта да е страст и да се вижда с очи!
 

 

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??