Не.
Не искам да бъдеш различна.
Различността не променя.
Просто искам да бъдеш жената,
дето мен ще превърне в
различен.
Не.
Не искам да бъдеш нечута -
знам я болката, чуваш ли, знам я!
Глухият сили няма
да опита,
дори
сляпо да вижда.
Не.
Не искам да бъдеш различна.
Различното не се различава.
Искам само да бъдеш
до края.
Искам само да бъдеш...
Мартина.
© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени