27.06.2007 г., 23:01 ч.

ИСКАМ 

  Поезия
577 0 2

                       Искам да съм роза в косите ти.

                       Искам да съм ухание в сърцето ти.

                       Искам да съм вкусът на устните ти.

                       Бих искал да съм част от живота ти.


                       Ти се появи и изчезна в тишината.

                       Ти беше слънцето и луната.

                       Сега си музика в душата ми.

                       Ти, която ми остави спомени щастливи...


                       Къде си ти сега и къде е радостта?

                       Това се питам доста често.

                       Къде е нежността?

                       Ти беше красива и добра, но ти липсваше увереността.


                       Аз бях твоя принц, а сега съм само аз.

                       Ти беше моята мечта, която започнах, без да довърша.

                       ДА съжалявам ли сега, след като разбрах толкова много нещa?
                       Няма смисъл, след като те обичам и сега.

© Бен Ар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • БЛАГОДАРЯ
  • Ето това е вече Красота...
    танцувай с мен под дъжда...
    за миг ще те прилаская...
    искам лицето ти в лъчи да извая...
    Но стига игра на думи...
    поздравявам те без думи
Предложения
: ??:??