Искам да избягам
някъде далеч,
с всички сили аз да бягам
без щит и меч...
Захвърлих ги.
Не са ми нужни,
аз съм воин победен,
от кошмара си не се събуждам,
той вкопчил се е в мен.
Искам да избягам
от всичко и от всички,
искам в мрака
да се скрия...
Искам да ме няма,
просто да изчезна,
искам да пропадна
в дълбока бездна...
© Богдана Маринова Всички права запазени