искам да летя към теб винаги
всеки път, когато ме сънуваш...
когато чуеш някоя песен
която да ти напомня за нас
и да затвориш очите си
за да почувстваш присъствието ми...
искам да летя към теб винаги
когато погледнеш към Луната
и всяка вечер да виждаш
една звезда, само твоя
влюбена в теб
пазещата в нея...
когато се страхуваш
или се притесняваш за нещо
душата ми прегърне всичките ти тъги
с цялото си същество...
тъй като денят без слънце
ще е този, в който плачеш
и ми липсва радостта ти
и ако причината за това
ще бъде моето
отсъствие, то дъждът
на нашето присъствие
ще убива всяко разстояние...
и във всяка твоя усмивка също
ще бъде една малка частица от мен...
защото винаги ще ме намериш
надълбоко вътре в теб...
© Мелани Всички права запазени