Произведението не е подходящо за лица под 18 години
13.02.2009
Копче след копче и блузата падна,
топли длани спуснаха се по гърба,
после дойде и ред на колана,
възбудата ни беше пълна до ръба...
Устните влажни се впиха в целувка,
телата се търсеха в страстен копнеж,
ръцете се сплетоха в нежна прегръдка,
ти каза „Безумно искам да ми се отдадеш!”
Бавно се с пуснах с език по корема,
оставих ти топла и влажна следа,
целувах те, от страст запленена,
ти обсипваше ме с ласки след това...
Гърдите ми пое във шепи,
и нежно, ала страстно ги целуна,
аз от възбуда цялата треперех
и с нежен стон на жеста ти отвърнах.
И сляхме се, в страстен порив на телата,
люлеехме се в ритъм нежно-див,
и нищо, че любехме се на земята,
нямаше за нас миг по- щастлив!
Събудих се, а теб те нямаше до мен,
разбрах, сънувала съм само...
Но вярвам, че ще дойде този ден,
в който страстно ще се любим двама...
© Erato Eratova Всички права запазени
Жегаа!
Хареса ми стиха ти, Мира, макар че можеш да му пипнеш малко ритъма.
Заслужава си.