22.07.2009 г., 0:58 ч.

Искам да руша 

  Поезия
624 0 1
Искам да руша,
всяка мисъл във тебе да счупя.
Изстрадах това,
което просто можех да купя.

Искам да руша,
всяка радост във теб да погазя.
Обичах това,
което днес ме кара да мразя.

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??