21.02.2012 г., 15:04 ч.

Искам да те преживея отново 

  Поезия » Любовна
1092 0 13

Как да те преживея отново,

та дори да е само за миг -

да открия в света ти съдбовен

лудостта на щастливия блик...

 

Искам пак да се гмуркам в съня ти,

водни лилии в теб да цъфтят,

щом дъха си удавя в смеха ти,

бряг вълните да ни подарят...

 

Нека днес да си слънчева ласка,

лунен лъч, скрил вълшебна мечта -

Пепеляшка в среднощна каляска

със пантофката на хубостта...

 

Или плод да си – мамещо сочен,

неоткъснат, но вечно желан -

поглед в теб да наливам порочен

и узрееш ли – вкус да ти дам...

 

 

http://vbox7.com/play:686db0b4

 

 

 

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??