Посветено
Любовта
не е битка,
нито жестока война.
Тя
не е какво искам,
а какво мога да ти дам.
Искам
силата на изгрева
да ти дам в напъпил цвят.
И онази, дивата,
Магия на един друг свят.
Знам,
че не може да се даде
онуй, що не е желано.
Затова,
попитай своето сърце,
това дали е помечтало.
Поиска
да ти дам надеждата
на ведър слънчев ден -
в който където и да погледнеш
да виждаш и мен.
Поисках
да ти дам увереност
в един прекрасен живот -
без сивота, без умереност,
с една Луда, Луда Любов.
А ти дадох
Любов - без битки и без войни.
Любов - без скърби и без сълзи.
Любов - пълна със мигове
на нежни срещи и тежки раздели...
И ти я прие, моя Любов!
© Нели Илиева Всички права запазени
Много любов пожелавам!