Не искам повече да знам
от това, че щастливо си живееш
и няма повече да те безпокоя
и дума да обеля...
Само напомняй от време на време,
че щастливо си живееш,
за да знам, че това е всичко,
от което отказах се навремето...
Излъжи ме, но ми кажи,
че щастлив си и няма повече
да те закачам...
© Ребека Иванова Всички права запазени
Слаб е текстът. На български език се казва:
"Не искам повече да знам това, че щастливо си живееш"
Иначе не знам защо изобщо е в графа "поезия".