22.12.2007 г., 22:35 ч.

Искам просто обич за обич... без вятърни тревоги! 

  Поезия
606 0 3
Аз зная, че ти много плака тогава,
когато аз от болка немеех...
И любовта разби се в два различни свята,
като песен, която никой вече не пее...

И за чувства мислил си, че няма време.
И аз криех се от бялата надежда.
Полудяла ласка бе за мене
магията, която сега към тебе ме отвежда...

Но страхувам се отново да съм оная,
дето да се усмихва умееше...
Страхувам се, че без начало ще е краят,
като в приказката, която никой не четеше...

Защото аз не вярвам в принца,
нито в красивата принцеса...
Защото чудото не се разнищва,
то се случва, без сценарий или пиеса...

Аз не искам обещания. В клетвите не вярвам.
От днес за утре да обичам повече не мога...
И не мога отново да ранявам...
Искам просто обич за обич... без вятърни тревоги!





© Ди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??