12.08.2024 г., 22:22 ч.

Искам с теб да бъда винаги… 

  Поезия » Любовна
66 1 0

 

Искам да бъда с теб винаги,

всеки път да те опознавам.

И искам всички да го знаят,

че щастливо те обичам..,

 

Искам да бъда с теб винаги,

във всеки следващ живот.

Само теб да те обичам,

да си моето начало и край.

 

Искам да бъда с теб винаги,

да остарея заедно с теб…

Защото ти си, ти, само ти,

човекът, който аз обичам.

 

Искам да бъда с теб винаги,

в добро и лошо с теб да бъда.

Защото ти си, ти, само ти,

моята друга половина…

 

Искам да бъда с теб винаги,

ръцете ми да не пускаш никога.

И времето да спре в този миг,

когато съм в обятията ти…

 

Искам да бъда с теб винаги,

в прегръдките ми да заспиваш.

И сетне щом слънцето изгрее

с целувките си да те будя.

 

Искам да бъда с теб винаги,

защото ти си, ти, само ти,

началото и края, ти, любов,

ти си, само ти си, само ти…

 

И ако дойде ден да те няма,

и мен вече няма да ме има…

И ако някой ден се измориш,

живот от своя ще ти вдъхна…

 

Защото ти си, ти, само ти,

началото и края, ти,  любов,

ти си, само ти си, само ти…

човекът, който аз обичам…

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??