5.09.2012 г., 22:28 ч.

Искам само теб 

  Поезия » Любовна
932 0 0

Искам да споделям с тебе всичко, разбери,
искам да те гледам в очите добри.
Не ме интересуват твойте пари,
само сърцето си ми подари.

Всеки върви по своя път.
Преди падаше само дъждът,
отдавна вече не съм на кръстопът.

Уж вървим в различни посоки,
пък чувствата са ни тъй дълбоки.
Излекувахме заедно раните си жестоки,
можем да покорим планините високи.

Само здраво дръж моята ръка,
прегърни от съдбата подаръка.
Виждаш ли ми в очите блясъка?
Красиви са ни стъпките в пясъка...

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??