Искам сърцето ти само!
Искам света на звездите!
Искам до твоето рамо
да усетя със тебе мечтите!
Тази любов е красива,
носи ми много тъга –
празнична, нежна и дива,
блясък омаен в нощта!
Някъде там във безкрая
пътят ми твоя пресича…
Зная това не е края,
в рими душата ми срича…
Пак ли за мене изгрява
образът мил и желан?
Пак ли навън засиява
в синьо поредният блян?
Искам сърцето ти само!
Искам света на звездите!
Искам до твоето рамо
да усетя със тебе мечтите!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени