Искам те, макар и за последно.
Да те прегърна, макар и на раздяла,
горещите ти устни пак да вкуся,
макар сърцето ми от болка да изгаря.
Искам те, макар така далечен,
макар жесток и отчужден до болка.
Желая те, макар да си обречен
от мен да бягаш чак до гроба.
Мой бъди поне за час,
искам те, какво да сторя?!
Ще съм твоя цяла и без глас
със целувки само аз ще ти говоря.
© Виктория Всички права запазени
Копнежно!!!Поздравче!!!