18.07.2015 г., 13:36 ч.

Искам те! 

  Поезия » Любовна
387 0 0

         Искам те! (преработено)

 

Копнях за тебе някога

и днес те имам!

Аз първата любов 

познах със теб.

И наш'то щастие

 от тебе взимах...

Ти бе за мене

хляб и сол!

 

Остана ти

дълбоко чувство в мене!

И  чувството ми

 към тебе расте.

И няма ли те с мен,

душицата ми стене

и винаги

 към тебе ме зове!

 

Не знам защо тъй

 лудо ме привличаш

и винаги аз 

подир теб вървя.

Аз първата любов

със тебе сричах

и бих желал

до края да вървя!

 

Аз в моите мечти

 те величая

и те рисувам

 винаги със ореол!

Каква е тая власт над мен,

 не зная!

Забравих,

че си моя хляб и сол!

 

Аз мойте чувства 

няма да оставя,

и силата,

 стояща между нас!

И всичко преживяно

няма да забравя,

и туй, което е

 останало  у нас!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??