Кога ще те намеря, аз за теб не спирам да копнея.
Мили думи да ми изричаш и във вярност да ми се вричаш.
Неусетно с теб да полетим
и на любовта да се насладим.
Да ме прегръщаш силно под звездите
и да си осъществим заедно мечтите.
Да ми казваш колко ме обичаш
и името ми нежно да изричаш.
За теб да бъда най-добрата -
това ми е мечтата.
Че ти си всичко за мен
ще ти го докажа някой ден.
Искам да сме заедно сега,
но виждам как те изпускам без да искам това.
Опитах се да съм с теб сега,
но в мене има само празнота.
Това ми носи болка и тъга,
но може би е просто съдба.
Ще срещнеш някой ден
по-добра от мен.
Желая ти, бъди щастлив с нея,
но аз без теб не мога да живея.
© Теодора Делиева Всички права запазени