20.01.2017 г., 16:36 ч.

Искам те само за мен 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1244 1 0

Дойдох, видях те 
и веднага се влюбих.
От пръв поглед по теб 
ума си загубих.

Живота ни срещна 
и в миг ни събра,
ех, каква ли е тази,
тази наша съдба!

С усмивката ти тъй омайна 
започна всичко между нас,
а любовта си безкрайна,
не можах да скрия аз!

Каква магия ли владееш,
че да мисля постоянно за теб? 
В какъв свят ли живееш,
че с очи разтапяш и лед?

Ех, живот, сладък живот,
така го чувствам с теб!
Ех, любов, красива любов,
искам те само за мен!

© Атанас Дизов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??