Ликът ти все е пред очите ми,
всяка нощ и всеки ден.
Ти оставаш във мечтите ми -
искам те завинаги до мен!
Целувката ти тя е до гърдите ми
топла, нежна като крем,
вътре, топлейки сърцето ми -
искам те завинаги до мен!
Смехът ти все е във ушите ми
до безкрай от тебе съм пленен.
Моля ти се, чуй молбите ми -
искам те завинаги до мен!
© Владислав Всички права запазени