Срещал съм се с хиляди жени,
живеех си охолно аз преди,
пирувах в баровете цяла нощ,
а сутрин бях аз груб и лош.
Но срещнах те случайно аз,
удиви ме твоят топъл глас,
погледнах в твоите очи,
запали ти в сърцето ми искри.
Не мога аз без тебе да живея,
по цяла нощ за теб копнея,
спомените ми предишни ти изтри
и душата ми изпепели.
За мен си въздух и вода,
лятната прегръдка на нощта,
слънчев лъч от ясното небе
и невинната усмивка на дете.
Искам ти да бъдеш моя,
от филмите ще бъда аз героят,
за теб ще бъда най-добрият
и нищо аз не ще да крия.
Очаквам само твойто "да" -
и никога не ще си ти сама,
нежността на теб ще подаря
и в любовта ще изгоря.
© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени