Искам ти да си до мен,
да усетя тялото ти в този ден.
Искам да ме целуваш навсякъде
и така с теб да продължим.
Да се движим плавно в страстен питъм,
да изпиваш с устни голото ми тяло.
И така с теб до безкрая,
защото те обичам...
Не мога да спра да те жадувам,
не мога да спра с устни да те целувам...
Искам да го правим нежно
и така с теб да бъдем вечно...
© Марияна Петрова Всички права запазени
Поздравления!