24.06.2011 г., 12:08 ч.

Искаш 

  Поезия » Еротична
1454 0 0

искаш ли ме...
искаш ли ме силно...
искаш ли да ме...
искаш ли да ме притиснеш...
искаш ли да ме усетиш...
искаш ли да вкусиш...
искаш ли да докоснеш...
 искаш ли да чуеш... онзи стон...

© Без име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??