28.03.2014 г., 14:08 ч.

Искаш ли да го направим 

  Поезия » Любовна
781 0 3

Целувай ме и замълчи...
че думите са обещания.
Да разсъбличаме мечти.
Искаш ли да го направим?

Очакването как тежи...
а страстите... те не прощават.
(Не казвай на душата си!)
Искаш ли да го направим?

Вулкани да изригнат в нас.
Отвътре целите сме лава.
На чувствата сме в тиха власт.
Искаш ли да го направим?

Животът е измислица,
но истините шибат здраво...
Нощта ни е орисница.
Искаш ли да го направим?

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??