4.06.2007 г., 9:56 ч.

Искрящо бели 

  Поезия
611 0 1
Искрящо бели платна
изникват явно в паметта ти.
Искрящо бели платна
разгарят бавно пак страстта ти.
Искрящо бели сърца
в погледа ти затанцуват.
Искрящо бели слънца
тази вечер ще те гледат и ще те любят.

© Милена Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??