Не ме мисли за грешница!
Аз теб избрах!
Аз теб избрах и веки ще те следвам!
Дори да има бури и сумрак
от хулите на другите - невежи!
За "по-добра" - не бих могла да бъда,
за "по-добро" - не бих отрекла:
всяка твоя думичка - ранена
да се превърне в огън.
Нека да гори
и... аз пак да се засмея!
(Във какво сгреших?)
© Веселка Николова Всички права запазени