Отивам си и няма да се върна!
Тъй дълго в себе си живях!
Живота си назад ще преобърна,
ще бъда пак каквато бях!
Ще бъда весела пред всеки,
такава винаги съм си била!
И болката ще скрия в мен навеки,
ще бъда просто по-добра!
Ще бъда истинска и нежна,
макар и с малко тъжен блян!
Ще бъда обичта копнежна!
Ще сложа себе си на длан!
Но пак светът ще ме намрази
за всичко хубаво, стаено в мен!
И с черни мисли ще полази,
и няма да е вече ден!
Отивам си и няма да се върна!
Тъй дълго в себе си живях!
Не мога днес да се обърна...
Не съм това, което бях!
© Иринка Всички права запазени