за Пламен
Не съм ти обещавала, че ще е лесно.
Най-хубави са трудните неща,
плесни с ръце, кажи “Чудесно!”
и в миг ще ти разкрия аз света.
Не съм ти казвала, че ще съм тиха,
че ще кротувам ти докато спиш,
но обещах ти да съм винаги открита
и да съм с теб, дори ако ме нараниш.
Не съм ти казвала, за Бога, нищо.
Не съм лъжкиня, за да те предам.
Не винаги ще гледам в теб обично,
но винаги, да – винаги ще бъда там.
© Яна Всички права запазени
Поздравления!