Истинска
Понякога съм буря ,
с леден дъжд!
Друг път съм слънчев лъч
в очите на момиче!
Променлива съм всеки път ,
но истински и мразя и обичам !
Назад към миналото не поглеждам ,
останало е само пепелта!
Не давам прошка
и от никога не искам ,
не се прощава болката!
Тя в теб стои
и гърлото ти стиска
и пълни ти очите със сълзи!
Да бъдеш силна
от теб се изисква!
Тя слабостта не е за жени!
© Кристина Ангелова Всички права запазени