2.05.2008 г., 10:29 ч.

Истинска любов 

  Поезия
618 0 2
Обичам те, защото си различен -
нещо повече от другите си ти!
Знаеш, че от мен си най-обичан
и че с теб ще бъда, дори и да боли.
Някак за човек си нетипичен...
не си човек - ти моят ангел си!
Животът ми без тебе е обречен
на сълзи горчиви и самотни дни.
Всяка част от мене те обича -
за мен си щастие и грях,
само глупакът любовта отрича,
а аз показвам я без страх!
Обичам те повече от песъчинките в морето,
които не бих могла да преброя,
повече от звездите на небето -
ни една не бих могла да покоря!
Но за тебе бих свалила
дори изкрящата луна,
която нежно се е свила
във воала на нощта...
Прегръдките ти са по-скъпи
и от всичкото злато на света,
устните ти са по-нежни
и от капка утринна роса.
За теб всичко ще направя,
дори ще достигна слънчевите лъчи,
но сърцето си на никой не бих дала,
защото вече ти принадлежи!

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??