Истинската любов само веднъж се ражда.
Истинската любов живее само веднъж.
Тя е жива вода за сърдечната жажда,
тя е нужна като на земята ни дъжд.
Истинската любов като изворче блика,
като река пълноводна през живота тече,
пресъхва, щом смъртта я повика,
и там, укротена, щастлива се спре.
Белязан от Бога е, който я има!
Любимец е той на самата Съдба!
Люлее душата му люлка незрима,
на душата му дава за полет крила.
© Генка Богданова Всички права запазени
така е, мила Генка...красиво и правдиво написано.
чудесно твое стихотворение, и светло послание.