7.06.2007 г., 22:15 ч.

Истински 

  Поезия
858 0 1
От кръвта ние вечно ръцете си мием,
от рани не можем сълзите да крием.
До край ще се борим и няма да спрем,
пътят злощастен ще извървим.
Всяка болка с всичко ще платим,
да няма нищо неказано в края.
Няма да има кой да ни спре,
тази сила изпълва ни, знайте.
Не заставай на пътя ни,
сред нас място ти нямаш.
Силни сме, зли сме,
с нечисти сърца, с порочни тела.
Но с цел една:
"До край да сме ние, Победители във всяка борба"

© Ели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има емоция и се усеща някакъв гняв...Интересно си построила творбата си- във формата на тайфун! Умишлено ли е, много се връзва със съдържанието? Единствено не разбрах, за какво точно се борите?
    Поздрави!!
Предложения
: ??:??