ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ
Когато всички тръгват си от мене
и съм ненужна в този свят огромен,
той верен ще ми бъде до последно –
това е факт наистина безспорен!
Сърцето ми той може да накара
щастлива песен в мрака да запее,
и само той в успехите ми вярва,
дори да губя сили да живея!
Той, истинският, винаги остава
в най-тежките ми дни и земетръси,
заслуги без да търси, нито слава,
и просто ми помага да възкръсна!
© Христина Радомирова Всички права запазени