И С Т И Н С К О И З К У С Т В О
Чисти пòмисли,
възвишеност
и красота,
и правдата,
що извира от сърцето,
и най-безценното –
душа в страдание,
откъсната от битието.
Всичко туй в хармония,
в съждение събрано,
аз бих нарекъл
истинско изкуство,
що навеки ще остане.
25 октомври 2014
Гората
© Емил Янчев Всички права запазени