Днеска майка ми прочете
за Исус Христос,
как е ходил по градчетата
при народа прост.
Как лекувал без парички
всички,що видял.
На стари,млади и мънички
здраве той раздал.
Хляб и риба сам предложил
учениците да сложат
и тогава чудо станало-
пет хиляди се нахранили!
После седнал до морето
и разказвал за небето,
Бог Отец където чака
да излезем ний от мрака,
що земята ни обгръща.
Той направил ни е къщи.
Няма там да има болки,
болести,сълзи и скръб.
С ангелите обиколки
ний ще правим на света
със крила на гръб.
Колко искам там да съм,
виждам го дори на сън.
Лесно е,ми каза мама,
само нужна е голяма
любов към Христа.
Той за нас на кръстта
греховете ни понесе,
новия живот донесе.
© Лидия Кърклисийска Всички права запазени