Откак се помня все ми се мълчи,
и ти мълчиш край мене още.
А нашите тъй влюбени очи
блестят насън из хладното на нощите.
Блестят безкрай небетата от миг,
и ние с тях из хиляди вселени.
Един на друг така да си простим
и всеки грях в душите ще изчезне!