16.08.2016 г., 16:27 ч.

Избледнявам 

  Поезия
565 0 1

Далеч от мен си ти,
липсваш ми.
Сега не си около мен,
душата ти се е отдалечила. 

 

Сега съм сам без теб,
не мога да живея без теб.
Следователно аз не съм жив,
аз избледнявам.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болезнено, просто и ясно! Красива тъга..., хареса ми!
Предложения
: ??:??