Корабът спира
на далечен пристан.
И моряците тръгват
шумни в нощта.
В баровете всеки
с нещо е залисан.
Уиски и танци
и други неща.
А там през
много морета
жените им
също не спят.
Те запълват
със силни моменти
прегорялата обич
и сивия свят.
© Явление Всички права запазени