Кумчо Вълчо с очила
приказки чете
на козленцата с рогца,
а му се яде.
Кума Лиса с куки две
пуловерче плете
на най-храброто петле
с радост на сърце.
Баба Меца дава мед
на Лъва в устата,
той се дърпа да е кмет,
но няма друг за щата.
С празна бюлетина пътник
неориентиран,
Зайо Байо пръв застъпник
номер му намира.
Припев:
Нови времена за всички,
тра-ла-ла, тра-ла-ла,
на хорце и за ръчичка
ситни петльо до лисичка
тралалала-ла.
© Ивон Всички права запазени