16.01.2022 г., 10:35 ч.

Изборът 

  Поезия
228 0 0

Аз и Ти, си имаме своята истина,

определяща ни с гледната точка...

Резултатът, е зона разнищена,

непредсказуемо наша и точна.

 

Събужда ни изборът... от летаргия.

Раздрусва ни някак неволно.

Първата крачка, кое и как да направим.

Болки и радости доставя доволно.

 

Тук сме с договор, по подразбиране,

да бъдем, да учим, творим и грешим.

Движението, е по потока сортиране -

едни израстват, други пълзим.

 

С избор живеем всяка минута

предизвикан от сложен аспект.

Не етикиран с оценка сполука,

но с поглед отправен, смело напред.

 

 

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??